Rămășite umane, găsite aproape de casa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

De Adelina Duinea, pe

Din vara anului 2020, Meghan Markle (39 de ani), Prințul Harry (36 de ani) și fiul lor, Archie Harrison (2 ani), locuiesc în Santa Barbara, California, SUA. Recent, în apropierea locuinței cuplului au fost găsite rămășițe umane.

Rămășite umane, găsite aproape de casa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Potrivit Page Six, rămășițele par a avea peste 10 mii de ani. Oasele „foarte vechi” au fost descoperite în timpul realizării unei construcții, în cursul săptămânii trecute, pe o stradă de lângă complexul cuplului în valoare de 15 milioane de dolari.

Rămășițele par să fi aparținut unui „adult tânăr”, au informat autoritățile. În urma primelor descoperiri, antropologul criminalist a sugerat că oasele ar putea să fi provenit din poporul Chumash, care a locuit în acea regiune a Californiei în urmă cu aproape 11 mii de ani.

„Înainte să primim opinia oficială a antropologului criminalist nu putem spune nimic sigur”, au mai declarat autoritățile. Comisia Americanilor Nativi urmează să stabilească, alături de autorități, ce se va întâmpla cu rămășițele dacă se va dovedi că aparțin unei persoane indigene.

În același cartier exclusivist locuiesc prezentatoarele TV Oprah Winfrey (67 de ani) și Ellen DeGeneres (63 de ani). Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinții lui Archie.

În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În toamna anului 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”. Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie. „Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști.

Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o.

Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale. Ca o consecință a retragerii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter