Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 15:41

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise RifaiRaluca Bădulescu (48 de ani) a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a deveni jurat în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, dar și că „încă depinde de banii părinților” ei.

Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a fost trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a iubit moda și muzica. „Faptul că sunt fiica lui Doru Bădulescu și a Nicoletei Bădulescu pentru mine este o mândrie.

Când am intrat la facultate, mi-am dorit mult de tot o mașină, am primit o mașină de la părinții mei, dar nu pe aceea pe care mi-o doream eu. Ne-au învățat și ne-au educat să muncim”, a povestit Raluca Bădulescu.

„Încă depind de banii părinților. Să nu vă imaginați că la vârsta asta nu mai pun mâna pe telefon: «Alo, am văzut o jachetă și mă tăvălesc». Pentru diferența de bani pe care nu o am, îi sun pe ai mei. Vreau să fiu pe picioarele mele, mă bucur că aici la Kanal D mi-am îndeplinit visul.

Consider că mi-a dat Dumnezeu norocul să mă nasc într-o familie și să am tot. Fără sprijinul părinților mei nu știu dacă aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi. Sprijinul părinților a contat, contează și va conta enorm”, a mai spus Raluca Bădulescu.

„Tatăl meu este și a fost un exemplu pentru noi, restul familiei, cât și pentru toți cei care au avut privilegiul să lucreze cu el. Niciunul nu am avut funcții [politice], nu s-a pus problema de astfel de favoritisme.

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez în brațele actorului Ben Affleck, fostul ei logodnic

S-a ocupat de educația noastră și s-a ocupat să nu ne lipsească nimic. Însă nu în sensul de răsfăț prost înțeles, cum ar fi mașini scumpe, bani aruncați în cluburi și haine de foarte mulți bani, așa cum îmi doream eu. A trebuit să le merităm”, a mai spus Raluca.

Raluca Bădulescu: „În fiecare zi și în fiecare săptămână îmi cumpăr lucruri”

„Toată viața mea am alergat după următoarea cumpărătură. Eu sunt chiar obsedată. Ținând cont că noi comentăm atât concurentele la Bravo, ai stil!, cât și vedetele în cadrul rubricii de la Teo Show, evident că nu putem veni îmbrăcați oricum, să avem orice fel de imagine.

Hainele sunt viața, iubirea, sufletul meu. Credeți-mă că în fiecare zi și în fiecare săptămână îmi cumpăr lucruri foarte scumpe, lucruri mai puțin scumpe, nu are importanță, important e să intre pe ușa casei în fiecare zi, dacă se poate, dacă nu la două zile, un colet.

Cum de la o vreme nu mai putem fi în magazine fizic, comand. Dacă pentru unii oameni normali la cap, cum este și soțul meu, vacanțele înseamnă o bucurie, eu și pe plajă vreau să cumpăr ceva. Eu de la plajă nu plec cu mâna goală. Sunt obsedată de cumpărături, sunt obsedată de haine”, a mai povestit vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter