Radu Vâlcan, mereu pus pe glume. Ce i-a spus recent Adelei Popescu

De Unica.ro, pe

Radu Vâlcan (44 de ani) și Adela Popescu (34 de ani) vor deveni părinți pentru a treia oară în vara anului acesta. Perechea mai are împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iar al treilea bebeluș va fi de asemenea băiețel.

Radu Vâlcan, mereu pus pe glume. Ce i-a spus recent Adelei Popescu

În mediul online, Adela a împărtășit recent o discuție haioasă dintre ea și Radu. „Voiam să vă povestesc ceva drăguț. Stăteam de vorbă într-un moment cu Radu și îi spuneam, în timp ce se mișca micuțul în burtică – în ultimul timp se simte foarte tare –, «ce minune pe Pământ e asta, cum în burtica mea crește un omuleț, efectiv, se coace un omuleț». Și el zice: «Da, da, da. Așa și la vaci, și la capre». De fapt, are dreptate”, a spus Adela râzând către final.

Recent, tot pe Instagram, Adela a fost ținta mai multor critici din partea urmăritorilor săi. După ce a publicat o postare plătită în feed și a primit mai multe comentarii negative, Adela a spus:

„Am apucat să mă uit la comentariile primite la ultima postare pe care am pus-o. Recunosc că puțin m-am inflamat, apoi m-am calmat și mi-am dat seama că trebuie să vă explic cumva și din punctul nostru de vedere cum stau lucrurile când vine vorba despre [postările plătite]. (…)

Și pe mine mă enervau reclamele atunci când mă uitam la un film la televizor. Într-un fel, vă înțeleg pornirea și supărarea. Dar ele [reclamele] există tocmai pentru ca acel post să poată cumpără serialele și filmele care vouă vă fac serile mai frumoase, vă informează, vă distrează, vă creează stări”.

În continuarea, Adela a mai spus că oamenilor le place să primească din partea persoanelor publice informații intime și sfaturi care costă „energie și timp, dar în clipa în care se fac niște recomandări [plătite], dintr-odată nu mai sunt de acord”.

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Adela vrea să nască natural și a treia oară

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Adela a dezvăluit că și de această dată își dorește să nască natural, deși nașterea celui de-al doilea fiu, Andrei, nu a fost deloc ușoară.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu.

Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.

Doar că tu, ca femeie, dacă alegi să naști prin cezariană sau ți se recomandă, zici: «Mă, nu vreau să mă doară nimic când îmi iau copilul în brațe și să mă bucur de moment pur și simplu, dar știu că urmează o perioadă de chin». Ori la noi e invers, adică e travaliul dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul (râde)”, a declarat Adela.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter