Radu Vâlcan, emoții înainte de nașterea celui de-al treilea fiu

De Adelina Duinea, pe

Radu Vâlcan (44 de ani) și Adela Popescu (34 de ani) vor deveni părinți în vara anului acesta. Prezentatoarea TV ar trebui să nască în luna iulie. Cuplul, care are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), va mai avea un băiețel.

Radu Vâlcan, emoții înainte de nașterea celui de-al treilea fiu

„Suntem extrem de nerăbdători. Deja am intrat în febra pregătirilor. Avem emoții, copiii la fel, în rest așteptăm. Ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii.

Radu Vâlcan, emoții înainte de nașterea celui de-al treilea fiu

Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Alexandru și Andrei sunt nerăbdători să-și cunoască frățiorul mai mic. „O protejează să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță [vor mai fi și geloși], în special Andrei cred că va fi mai gelos”, a mai spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Invitată recent în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Adela a vorbit despre temerile sale înainte de a treia naștere. „În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID.

Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a mărturisit Adela.

Citește și:

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. (…)

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a continuat.

„Cei mici, pe care îi am alături, sunt o oglindă a noastră și, oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de… Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste, când îi spun că am un bebe în burtă îmi dă un pumn… Alexandru, în schimb, a mai trecut prin asta.

Mă gândesc o dată la naștere, mă sperie povestea cu COVID și mă mai sperie felul în care voi gestiona afecțiunea pe care o pot oferi celor trei copii. E vorba de o foarte bună organizare, pornind de la orele de somn. (…) Mă consumă să încerc să găsesc o soluție [ca să petrec cât mai mult timp cu fiecare în parte]”, a mai spus prezentatoarea TV.

Foto: Instagram; Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!