Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 09 aprilie 2021, 12:28

În mediul online, alături de o fotografie cu soția lui, Adela Popescu (34 de ani), Radu Vâlcan (44 de ani) a scris un mesaj frumos și, totodată, foarte haios. Prezentatoarea TV este însărcinată cu al treilea fiu al perechii. Adela și Radu mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Pe Instagram, lângă o imagine cu Adela, Radu a scris: „Dacă m-ar întreba cineva ce dietă aș prefera, aș răspunde cu poza asta. Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând…❤️”. „Mănâncă mult?! Vezi că burta, în mare parte, e din vina ta 😅”, a comentat Adela imediat apoi.

„A zis asta despre mine. Nu știu ce să fac. Să mă supăr că i se pare că mănânc mult… Să nu mai mănânc mult… sau să-i amintesc că burta e, mare parte, din cauza lui”, a mai scris prezentatoarea TV la Insta Story.

„Radu, este și opera ta, aici. Adela radiază pentru că are bărbatul potrivit alături!; Dacă m-ar întreba pe mine cum mi-aș imagina familia, v-aș da pe voi ca referință! Sunteți în primul rând un exemplu de iubire, de așa da! Adela, ești superbă însărcinată!

Așa e!!!! Cred că de la atâta iubire! Știi cum se zice! Iubește-o corect și va fi cea mai bună versiune a ei!; Sunteți cuplul meu preferat. Dumnezeu să vă ajute acum și oricând, sunteți o familie MI-NU-NA-TĂ”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Cum l-a cucerit Adela pe Radu?

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Citește și:

De ce și-a cerut Adela Popescu iertare public față de Radu Vâlcan

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Cum se simte Adela Popescu în timpul celei de-a treia sarcini?

În emisiunea La Măruță, Adela a mărturisit: „Foarte bine, foarte bine sincer. N-am nicio problemă. Mă și sperie chestia asta pentru că la cât de ușor îmi este să fac copii, mi-e să nu fac mai mulți”.

Imediat apoi, întrebată dacă a treia sarcină este diferită față de celelalte două, Adela a adăugat: „Este la fel. Eu mi-am dat seama din prima că o să fie tot băiat pentru că n-am avut absolut niciun simptom. Nu mi-a fost rău, n-am fost amețită, n-am fost obosită. Nimic, nimic”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter