Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express

De Unica.ro, pe

Radu Ștefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al artistului, actorului și prezentatorului TV Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), îi calcă pe urme celebrului său tată. În prezent, tânărul este unul dintre concurenții show-ului Te cunosc de undeva.

Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express

Recent, studentul la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale a pornit un canal de YouTube. În primul videoclip postat, Radu a arătat cum decurge pentru el o zi de repetiții pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

În al doilea videoclip, la cererea urmăritorilor săi, Radu a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Întrebat cum am descrie succesul, Radu a mărturisit: „Pentru mine, în primul rând, dacă ești fericit ai și succes. Fericirea este definiția succesului pentru mine”.

Rugat să spună ce sfat i-ar oferi lui Radu din trecut, tânărul a continuat: „Mi-aș da, sincer, același sfat pe care vreau să mi-l dau și acum. Mai mult curaj! Tupeu!”. Filmul preferat al actorului este The Devil Wears Prada.

Întrebat dacă i-ar plăcea să participe în competiția Asia Express, Radu a spus: „Chiar mi-ar plăcea, vorbesc serios. Mi se pare o experiență de viață superbă!”. Solistul a fost surprins de valul de apreciere primit din partea publicului după înscrierea la Te cunosc de undeva.

„N-am știut la ce să mă aștept, în primul rând. Când am văzut comentariile frumoase pe YouTube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc mult pentru susținere”, a mai spus Radu.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Radu este fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), și un fiu, Alexandru (1 an), din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (36 de ani).

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…)

Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva.

Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter