PRO TV își modifică programul. Ce emisiuni și seriale vor fi scoase din grilă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 martie 2020, 12:31
Situația prin care trece România din cauza epidemiei de coronavirus a condus, implicit, și la suspendarea filmărilor pentru mai multe emisiuni și seriale, iar trustul Pro Tv a fost nevoit să-și modifice grila de programe.

Fillmările pentru producții consacrate precum ”Ce spun românii”, ”Pe bune?!”, dar și pentru recent trâmbițatul show ”Masked Singer România”, care urma să intre în grila de primăvară a Pro TV, au fost oprite. De asemenea, au fost înghețate filmările pentru serialele ”Las Fierbinți ” și ”Vlad”. 

Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate”, – a transmis Pro Tv într-un comunicat de presă.

Citește și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

”Ca rezultat al situației actuale, PRO TV va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de știrile, filmele și producțiile din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecție. Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție. În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei

”Vorbește lumea” și ”La Măruță” continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conținut care asigură informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, intervenții live pe Skype.

Începând de astăzi, în prime-time, la Pro TV,  vor fi difuzate filme artistice (luni, sâmbătă și duminică), serialul ”Las Fierbinți” este programat pentru luni și joi, ”Gospodar fără pereche (miercuri) și ”Românii au talent”( vineri).

Citește și –  George Burcea nu-și mai poate vedea fetițele. Andreea Bălan a intrat în autoizolare

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter