Priscilla Presley susține că Elvis s-ar fi sinucis

De Oana Savin, pe
Fosta soție a lui Elvis, Princilla Presley, a sugerat faptul că artistul s-a sinucis și era perfect conștient că într-o zi drogurile îl vor ucide. Afirmația acesteia vine la câteva luni după ce în presa străină au fost publicate câteva însemnări ale lui Elvis, făcute în ultimele zile de viață, ce denotă că acesta suferea de depresie.

Princilla, care a fost căsătorită cu Elvis între 1967 și 1973, susţine că artistul era perfect conştient de riscurile la care se expune consumând droguri şi că nimeni nu îi putea interzice acest lucru, deşi fusese avertizat că îi vor fi fatale, scrie NME.

Actrița americană în vârstă de 72 de ani a afirmat că fostul ei soț știa ce face înainte de a muri la vârsta de 42 de ani, în urma unui atac de cord relaţionat cu consumul de droguri. Priscilla a precizat şi că atât ea, cât şi cei dragi au încercat să-l convingă şi să-l ajute pe artist să renunţe la droguri însă a fost imposibil.

Citește și: Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

Oamenii tot întreabă de ce nu a făcut nimeni nimic? Ei bine, asta nu este adevărat. Oamenii apropiaţi au făcut, dar nu îi puteai spune lui Elvis Presley ce să facă. Te alunga imediat. Oamenii au încercat, dar nu aveau şanse“, susţine Priscilla.

În decembrie 2017, două bilete scrise de Elvis către prietenul şi managerul său, Joe Esposito, au fost descoperite. „M-am săturat de viaţa mea“ şi „Am nevoie de o odihnă lungă“, scrie în cele două bilete. De asemenea, Elvis a recunoscut că se simte ruşinat de faptul că nu poate renunţa la droguri şi nu-şi poate reveni după ce a pierdut-o pe Priscilla, ceea ce descria drept „cea mai mare greşeală a vieţii lui“.

CItește și: Medicul lui Elvis Presley, mărturisire șocantă despre vedetă: „Eu l-am ucis!”

Rick Stanley, fratele vitreg al lui Elvis Presley, susţine că scrisul pare să fie al artistului, iar, în ceea ce îl priveşte, crede că Elvis se gândea la sinucidere.

Supranumit „Regele rock and roll“, Elvis Presley a inclus în piesele sale influenţe country şi rhythm & blues, iar albumele lui au fost vândute în peste 600 de milioane de copii pe plan mondial. A jucat în peste 30 de filme şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv trei premii Grammy. A susţinut ultimul concert pe 25 iunie 1977 şi a murit pe 16 august 1977, în Memphis, Tennessee.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter