Prințul William și Kate au făcut un pact secret înainte de a se căsători

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 11:38
Prințul William și Kate Middleton au făcut un pact secret la scurt timp după ce s-au împăcat, în 2007, când timp de câteva luni au stat despărțiți.

Ducii de Cambridge formează acum o familie fericită și au împreună trei copii, însă, la un moment dat cei doi păreau că vor merge pe drumuri separate, după ce în anul 2007 s-au despărțit.

Katie Nicholl, expert regal, a dezvăluit că, după ce și-au reluat relația, cei doi au făcut un pact referitor la viitorul lor.

Scriind în cartea sa, „Kate: The Future Queen”, Nicholl a afirmat că cei doi și-au făcut o promisiune foarte importantă,

William și Kate au plecat împreună pe insula Desroches, în Seychelles, pentru a petrece puțin timp împreună.

Acolo, pe insula paradisiacă, William i-a promis lui Kate că se află în acea relație pe termen lung. Pentru prima dată au vorbit serios despre căsătorie și cu oceanul în jurul lor și sub cerul înstelat al nopții, au făcut un pact că se vor căsători”, a scris Katie Nicholl în cartea sa, potrivit The Sun.

Se pare că ducele de Cambridge a asigurat-o pe Kate în legătură cu viitorul lor împreună promițându-i că într-o zi îi va oferi inelul. Experta regală a explicat că au făcut acest lucru pentru a „scădea din presiunea ce se afla în relația lor și doar și-au promis că vor sfârși împreună”.

Câțiva ani mai târziu, William a vorbit despre despărțirea de Kate din 2007.

Eram foarte tineri și ne defineam ca un cuplu și în același timp aveam caractere diferite. Am încercat mai mult să ne găsim drumul și să creștem – a fost doar puțin spațiu – lucrurile s-au îndreptat”, a declarat Prințul.

Cred că eu, la acea vreme nu am fost fericită din cauza despărțirii, dar de fapt m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine pe care poate nu le știai și cred că o relație te poate consuma ușor atunci când ești tânăr. Și am apreciat acel timp pentru mine deși la acea vreme nu mi-am dat seama”, a spus și Kate Middleton.

Prințul William și Catherine s-a cunoscut în anul 2001 în timp ce studiau la Universitatea St Andrews din Scoția, dar  și-au început relația de abia în 2003. S-au logodit în 2010 și s-au căsătorit anul următor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul William și Kate.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter