Prințul William, către Meghan Markle: „Ești cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Haz”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 21 mai 2018, 17:29
Prințul William a ținut un discurs, în calitate de cavaler de onoare, la petrecerea ce a urmat ceremoniei religioase în care Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele.

Ducele de Cambridge a avut un discurs amuzant și solemn în același timp, au afirmat surse ce au participat la evenimentul desfășurat la Frogmore House, relatează Daily Star.

Se pare că în timpul discursului, William i-a spus lui Meghan că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat fratelui său.

William a reușit să îmbine umorul cu solemnitatea. A amintit de mama lor, Prințesa Diana, afirmând că aceasta ar fi fost mândră de fiul ei cel mic. De asemenea a afirmat că și el este mândru de Harry și i-a urat bun venit în familie lui Meghan, spunându-i că este sora pe care nu a avut-o”, a declarat sursa citată.

Citește și: Prințesa Charlotte a cucerit inimile publicului la nunta regală. Gesturile ei au fost adorabile

Totodată, Prințul a spus, în timpul discursului că Meghan este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Haz” (porecla lui Harry).

Potrivit unui invitat, performanța acestuia a fost de-a dreptul „amuzantă”.

William și cel mai bun prieten al lui Harry, Charlie van Straubenzee, au făcut glume și pe seama cheliei care i-ar apărea lui Harry, iar ducele a spus că ar putea deveni la fel de rea ca a lui.

Citește și: Detalii din culisele recepției nunții regale. George Clooney a dansat cu mireasa

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a ținut un discurs în care a afirmat că este încântat să își petreacă restul vieții cu soția sa.

Recepția la care au fost invitați 200 de prieteni și membri ai familiei cuplului regal, s-a încheiat cu focuri de artificii și un cocktail special creat special pentru a comemora această zi.

„Când Harry a întânit-o pe Meghan„ (When Harry met Meghan) este un cocktail ce conține rom îmbinat cu ghimbir.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter