Prinţul William al Marii Britanii s-a vaccinat împotriva COVID-19

De Unica.ro, pe
Prințul William al Marii Britanii a primit prima doză de vaccin COVID-19. Acesta ar fi fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 în primăvara anului trecut, în aceeași perioadă cu tatăl său, prințul Charles. 

Prințul William (38 de ani), nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al doilea în linia de succesiune la tron, s-a vaccinat împotriva COVID-19, după cum apare pe contul oficial de Twitter al Ducilor de Cambridge. Pe rețeau de socializare a fost publicată și o imagine cu prințul William, surprinsă în momentul imunizării.

„Marţi am primit prima doză din vaccinul împotriva COVID-19”, a spus el. În mesajul său, ducele de Cambridge și-a exprimat recunoștința pentru cei implicați în campania de vaccinare.

Nu au fost făcute publice mai multe detalii, cum ar fi serul folosit pentru vaccinarea ducelui de Cambridge. Nu se știe nici dacă soția acestuia, Kate, a fost vaccinată.

Şi alţi membri ai familiei regale din Marea Britanie au dezvăluit că au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, cum ar fi regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, şi prinţul Charles (72 de ani).

Citește și: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Kate Middleton și Prințul William și-au deschis propriul canal de YouTube

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

Prințul William a avut COVID-19

Prinţul William s-a îmbolnăvit de COVID-19 în aprilie anul trecut, aproximativ în aceeaşi perioadă ca şi tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, însă a preferat să păstreze tăcerea pentru a nu alarma și mai mult populația britanică, deja afectată de pandemie. Informația a apărut în presa internațională abia în luna noiembrie a anului trecut.

„Aveau loc lucruri importante şi nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” ar fi spus nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

În timp ce tatăl său a avut o formă ușoară a bolii și s-a vindecat repede, după ce a stat în autoizolare în casa lui din Scoția și a urmat indicațiile medicilor, prințul William s-ar fi confruntat cu simptome severe. Ducele de Cambridge  ar fi stat izolat în casa familiei sale din Norfolk și ar fi fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington.

De asemenea, el nu ar fi renunțat la angajamentele oficiale nici pe perioada izolării, fiind prezent prin videoconferinţe la întâlniri.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter