Prințul William a împlinit 39 de ani. Ce imagine emoționantă a publicat prințul Charles

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 11:43
Prințul William a împlinit 39 de ani. Pentru a marca acest moment, prințul Charles a publicat pe rețelele de socializare o imagine înduioșătoare cu fiul său cel mare, de pe vremea când era doar un bebeluș. 

Prințul William, duce de Cambridge, primul fiul al prințului Charles și al prințesei Diana, s-a născut în urmă cu 39 de ani la Londra. Cu ocazia zilei sale de naștere din 21 iunie, tatăl său, moștenitorul tronului britanic, a făcut publică o imagine de arhivă din copilăria fiului său.

Pe contul de Twitter al Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles şi a soţiei sale Camilla, ducesa de Cornwall, a fost publicată o fotografie realizată la Palatul Kensington, în decembrie 1982. William, care avea șase luni, se afla în brațele tatălui său. În aceeași postare mai apare o altă imagine în care au fost surprinși prințul de Wales și soția sa în timp ce aplaudau, la deschiderea primelor Jocuri Invictus, în 2014, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Nouă asistente care lucrează în aceeași secție a unui spital sunt gravide în același timp

Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!

Pentru cine se duce Ramona Olaru frecvent în Mykonos

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au arătat fetița pentru prima oară! Ce simpatică este Jacqueline

Mesajul familiei regale pentru prințul William

Și familia regală britanică a publicat pe contul oficial de Twitter un mesaj de felicitare, alături de câteva fotografii cu prințul William în uniformă militară, dar și alături de familia sa, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis.

Prințul William a mulțumit tuturor pentru mesajele transmise.

Prințul William Arthur Philip Louis s-a născut la St Mary’s Hospital, Paddington, pe 21 iunie 1982, la ora 9.03 PM. Astfel, este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, după tatăl său, prințul Charles. William a absolvit Academia Militară Regală Sandhurst în 2006, iar apoi s-a înrolat în armată. Între 2010 și 2013, a fost pilot în cadrul Forțelor de Căutare și Salvare.

În aprilie 2019 s-a căsătorit cu Catherine Middleton și au împreună trei copii: George, născut în 2013, Charlotte, născută în 2015, şi Louis, născut în 2018.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter