Prințul Phillip va participa la nunta nepotului său Harry cu Meghan Markle

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 18 mai 2018, 15:19
Prințul Phillip, soțul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani va participa la nunta nepotului său Harry cu Meghan Markle ce va avea loc sâmbătă, a anunțat Palatul Buckingham.

Phillip se recuperează în urma unei operații la șold suferită luna trecută.

De asemenea este probabil ca ducele de Edinburgh să o cunoască pe mama lui Meghan, Doria Ragland, care va lua ceaiul alături de regină în cursul zilei de vineri, relatează Daily Mail.

Citește și: Meghan Markle va fi condusă la altar de Prințul Charles

Potrivit unor surse de la castel, Ragland deja a petrecut o după-amiază plăcută alături de prințul Charles și soția sa, Camila.

Ducele, care s-a retras de la îndatoririle regale în august 2017, va ncânta fanii familei regale prin apariția sa alături de regină la evenimentul de sâmbătă.

El a ales să se retragă din viața publică deoarece nu mai poate „să stea prea mult în picioare”. Se așteaptă ca la nunta lui Harry, prințul Phillip să se sprijine într-un baston.

Citește și: Mama lui Meghan Markle va merge să se întâlnească cu familia regală

Harry a fost încântat la aflarea veștii că bunicul lui îi va fi alături în cea mai importantă zi din viață.

Prințul Harry al Marii Britanii se va căsători cu fosta actriță americană Meghan Markle, sâmbătă, 19 mai, la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde cuplul regal locuiește de câteva luni. Sute de mii de oameni din întreaga lume sunt așteptați să participe la cel care se anunță a fi cel mai așteptat eveniment al anului.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter