Prințul Philip, transferat la alt spital pentru noi analize

De Adelina Duinea, pe

Palatul Buckingham a confirmat luni, 1 martie 2021, că Prințul Philip (99 de ani) a fost transferat de la Spitalul King Edward VII la Spitalul St Bartholomew pentru analize. Doctorii „vor continua să-i trateze infecția și să-i observe și analizeze problemele pre-existente cu inima”.

Prințul Philip, transferat la alt spital pentru noi analize

În aceeași declarație, Palatul a adăugat că soțul Reginei Elisabeta a II-a „este confortabil și răspunde tratamentului, dar că va rămâne cel puțin până la finalul săptămânii în spital”.

Pe 23 februarie 2021, Palatul Buckingham declara că Ducele de Edinburgh se afla, la vremea aceea, în Spitalul King Edward VII unde medicii îi tratau o infecție recent contractată. Prințul Philip a fost internat în spital pe 16 februarie ca „măsură de precauție”, a mai spus Palatul.

Soțul Reginei, care s-a pensionat în 2017, a mai fost internat în decembrie 2019 pentru „observație și tratament legat de o boală pre-existentă”. Patru zile mai târziu, pe 24 decembrie, Prințul a fost externat.

În vara anului acesta, Philip va împlini 100 de ani

În ultimii ani, Philip s-a retras din lumina reflectoarelor, făcându-și rar apariția în cadrul evenimentelor organizate de familia regală. În mai 2017, Regina mai declara: „Ducele de Edinburgh este patron, președinte sau membru al peste 780 de organizații cu care va continua să fie asociat chiar dacă nu va fi activ fizic în cadrul lor. Majestatea sa își va continua activitatea cu ajutorul membrilor familiei regale”.

În iulie 2020, Prințul Philip a fost prezent la nunta Prințesei Beatrice, fiica cea mică a Prințului Andrew, cu Edoardo Mapelli Mozzi. Câteva zile mai târziu, pe 22 iulie, Philip a participat la o ceremonie militară în cadrul căreia titlul lui de Colonel-in-Chief of The Rifles i-a fost transferat soției Prințului Charles, Camilla, Ducesă de Cornwall.

Elisabeta și Philip s-au căsătorit când Ducele avea 26 de ani și viitoarea suverană 21, iar împreună, cuplu are patru copii: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Fiicele gemene ale Valentinei Pelinel au împlinit 2 ani: „Două mărțișoare în viața noastră”

Larisa Udilă a dezvăluit sexul primul ei copil: „Îmi pare rău că nu am putut avea toți prietenii și familia alături”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter