Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 10:33

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la venerabila vârstă de 99 de ani. În luna iunie a anului acesta ar fi împlinit 100 de ani. Philip s-a retras din activitate în anul 2017, făcându-și rar apariția în cadrul evenimentelor organizate de familia regală.

Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

De-a lungul mariajului lor, care a durat 73 de ani, s-a speculat de nenumărate ori că Prințul ar fi avut relații extraconjugale. S-a zvonit întâi că a avut o aventură cu artista Patricia Kirkwood (n. 1921 – d. 2007), în timpul în care Regina era însărcinată. Zvonul i-a ruinat cariera Patriciei.

S-a spus că ea și Ducele au cinat împreună, că au fost surprinși dansând până la orele dimineții și că Ducele a fost surprins intrând în cabina de probă a artistei. Totodată, Ducele a avut o relație apropiată cu Ducesa de Abercorn, Sacha Hamilton (n. 1946 – d. 2018).

Fotografii cu Patricia Kirkwood și Sacha Hamilton găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Perechea ar fi fost surprinsă ținându-se de mână în Bahamas. Ducesa a încercat să clarifice speculațiile, dar a amplificat zvonurile. „Este complicat și totodată foarte simplu. Philip are nevoie de un partener de joacă și de cineva care să-i împărtășească interesele intelectuale”, a spus Sacha la vremea aceea.

S-a mai zvonit și că Prințul Philip a avut „o relație cu o femeie pe care o vizita în mod regulat în apartamentul unui fotograf”. În 2004, într-un articol din The Telegraph, o sursă dezvăluia cum a răspuns Philip la toate aceste acuzații: „Cum aș fi putut [să înșel]? Am avut un detectiv în compania mea, zi și noapte, din 1947”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Philip și Elisabeta

Prințul Philip și Regina Elisabeta sunt veri de gradul al treilea și s-au cunoscut în 1934, la nunta verișoarei lui Philip, Prințesa Marina, cu unchiul Elisabetei, Prințul George. Regina avea atunci 8 ani, iar Philip 13. După ce și-a terminat studiile, Philip a intrat în armată, devenind ofițer naval.

Citește și:

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

Între anii 1939 și 1943, Philip a format un cuplu cu o tânără numită Osla Benning. Relația a luat sfârșit după ce, în timpul sărbătorilor de Crăciun din 1943, Philip și vărul lui, David Milford Haven, au vizitat Castelul Windsor.

Tot în acel weekend, Philip a petrecut și a dansat cu Prințesa Elisabeta, atunci în vârstă de 17. Și-au scris regulat timp de mai mulți ani până când Regina a împlinit 21 de ani și Philip a anunțat logodna lor.

Elisabeta și Philip s-au căsătorit când Ducele avea 26 de ani și viitoarea suverană 21, iar împreună, cuplu are patru copii: Prințul Charles (72 de ani), Prințesa Anne (70 de ani), Prințul Andrew (61 de ani) și Prințul Edward (57 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter