Prințul Harry, trimis de Charles la dezintoxicare. Detalii neștiute din trecutul ducelui de Sussex

De Oana Savin, pe
Prințul Harry al Marii Britanii este căsătorit și are un fiu de un an și de la începutul acestui an s-a mutat cu familia sa în Statele Unite ale Americii. Acum este un familist convins și ar face orice pentru soția și copilul lui, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa.

„Prințul Petrecerilor”, așa cum a fost numit în tinerețe, Harry a fost forțat de tatăl său să meargă la dezintoxicare după ce a fost prins fumând canabis.

Timp de mai mulți ani, mai tânărul prinț s-a străduit să își găsească locul în familia regală și a fost supranumit „Prințul Petrecerilor” după ce la vârsta de 16 ani avea o experiență vastă cu alcoolul și drogurile.

În loc să își revizuiască educația și pregătirea, Harry bea și fuma cu grupuri de tinere femei, potrivit Daily Star.

„Prima dată când l-a întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină”, a afirmat corespondentul regal al Vanity Fair, Katie Nicholl.

„El se afla la Kensington Roof Gardens band shot-uri de vodka, fumând Malboro Lights, înconjurat de un grup de blonde superbe. Acela era Prințul Harry”, a mai spus Nicholl.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Potrivit documentarului „Prince Harry: The Troubled Prince”, tânrăul Harry ar fi blocat barurile și ar fi fumat cannabis.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a afirmat jurnalista Daily McAndrew.

Astfel, pe când avea 16 ani, tatăl său, Prințul Charles, a decis că este suficient și și-a obligat fiul să meargă la o clinică de dezintoxicare.

Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham, pentru a vorbi cu personae care se recuperau în urma dependenței de cocaine și heroină.

Ei l-au avertizat pe Prinț că dependențele lor au început cu consumul de alcool și fumatul de cannabis.

Când a împlinit 18 ani, Harry a fost văzut deseori în cluburi cu diferite femei.

Mai mult, în anul 2004, acesta a avut o altercație cu un fotograf în timp ce părăsea un club și a realizat că nu poate scăpa la fel de ușor precum prietenii săi.

Citește și: Prințul Harry, „torturat” de decizia de a părăsi Familia Regală

Prințul a continuat să facă probleme familiei lui în 2005, când a fost fotografiat purtând svastică (n.r. emblema politică folosită de naziști). Harry și-a cerut mai apoi scuze și a mărturisit că a fost ceva ce regretă profund.

„Acela a fost un episode care s-a întâmplat când era complet protejat de mașinăria regală și totuși s-a întâmplat”, a afirmat Katie Nicholl.

Prințul Harry a avut din nou probleme în 2012, după ce s-a dezlănțuit într-un hotel din las Vegas.

Au apărut imagini cu mai tânărul print complet dezbrăcat, acoperindu-și cu mâinile „bijuteriile coroanei”. În timp ce unora li s-a părut amuzant, alții s-au înfuriat.

Cerându-și scuze, Harry a mărturisit: „M-am dezamăgit pe mine, pe familia mea, am dezamăgit foarte mulți oameni. Dar până la urmă m-am aflat într-o zonă private și și ar fi trebuit să existe o anumită cantitate de confidențialitate pe care o așteaptă cineva”

Tânărul Harry a întâmpinat provocări unice ca membru al familiei regale, care erau foarte diferite de cele ale fratelui său mai mare, Prințul William.

„Pe hârtie, Prințul Harry și-a început viața extreme de privilegiat și norocos. Dar în realitate să fii născut ca frate mai mic al viitorului rege al Angliei este o poziție foarte dificilă”, a explicat Daisy McAndrew.

Citește și: Biograf regal: Meghan spera ca William să renunțe la tron în favoarea lui Harry

„Rolul Prințuluji William a fost întotdeauna bine definit”, a mai spus și Katie.

Prințesa Diana a dorit ca cei de la Palat să îi trateze la fel pe cei doi băieți ai ei și să îi ofere lui Harry aceleași oportunități care i se ofereau și lui WIlliam.

Însă au existat membri seniori ai familiei regale care s-au opus.

„Prințul Charles împărtășea grijile Dianei referitor la cei doi prinți. Dar câțiva membri seniori spuneau: „Este o prostie. William este viitorul. Toate eforturile noastre trebuie să meargă în educarea lui William””, a povestit Katie Nicholl.

La începutul acestui an, Prințul Harry a renunțat la rolul de membru senior al Familiei regale pentru a se muta împreună cu Meghan Markle și fiul lor, Archie, în Los Angeles.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter