Prințul Harry și Meghan vor produce un podcast pentru Spotify. Primul material va fi pentru sărbători

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 08:27
Prințul Harry și Meghan Markle vor produce un podcast, denumit „Archewell Audio”, pentru Spotify. Primul material va apărea în curând și va fi special pentru sărbători.

Prințul Harry și Meghan vor produce şi vor fi gazdele unor podcast-uri pentru serviciul de streaming Spotify. Compania a anunțat că primul program va fi unul „special de sărbători”, cu „povești de speranță și compasiune” și cu „invitații inspirați să sărbătorească noul an”.

Citește și: Prințul Harry, desemnat de revista People „cel mai sexy membru al unei familii regale”

Prin podcast-ul Archewell Audio, cuplul regal va realiza programe care „vor ridica moralul şi vor distra publicul din întreaga lume” şi care vor cuprinde „diverse perspective şi voci”, a transmis compania suedeză, potrivit Libertatea.

Citește și: Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

„Ce ne place la podcast-uri este că ne reamintesc tuturor să luăm un moment pentru a asculta efectiv, pentru a ne conecta unul cu celălalt fără distragere.

Odată cu provocările din 2020, nu a fost niciodată mai important, deoarece, atunci când ne ascultăm reciproc și ne ascultăm poveștile, ne amintește cât de interconectați suntem cu toții”, au transmis prințul Harry și Meghan.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter