Prințul Harry și Meghan, probleme financiare. Lucrurile nu merg deloc cum au plănuit

De Oana Savin, pe
Lucrurile nu merg deloc așa cum au plănuit Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle. Cei doi au părăsit Familia Regală pentru a avea incdependență financiară, dar se pare că tocmai pe acest plan nu stau foarte bine.

Ducii deSussex s-au mutat în Los Angeles, însă datorează statului canadian suma de 40.000 de dolari pentru serviciile de securitate de care au beneficiat în lunile în care au locuit în Vancouver.

Cei doi au părăsit Canada pe 14 martie, după ce autoritățile statului au anunțat că nu mai sunt dispuse să cheltuie bani pentru protejarea lor, începând cu data de 31 martie.

Acum s-a aflat că marca inspirată de numele fiului lor, Archwell, a fost respinsă de Oficiul pentru Brevete și Mărci Comerciale din Statele Unite, motivând că natura muncii non-profit este „mult prea vagă”.

Harry și Meghan sperau să poată lansa o nouă organizație non profit anul acesta, însă planurile lor au fost date peste cap, conform Daily Mirror.

Citește și: Biograf regal: Meghan spera ca William să renunțe la tron în favoarea lui Harry

Actele pentru „Archwell” au fost depuse pe 3 martie și completate de Cobblestone Lane LLC, o firmă din Delaware, de care este legată Meghan Markle.

Acestora li s-a cerut să facă câteva schimbări până în luna august, înainte ca aplicația lor să fie respinsă definitiv.

Formularea „furnizarea unui site web referitor la filantropie, oferire de bani, voluntariat și oportunități de carieră” din clasa Internațională 35, este nedefinită și trebuie clarificată pentru a specifica natura conținutului furnizat”, se arată în notificarea primită de Meghan Markle și Prințul Harry.

Ducii se Sussex susțin că Archwell a fost creat pentru „a face ceva semnificativ, ceva care contează”.

Înainte de SussexRoyal, a fost idea de „Arche” – cuvânt grecesc care înseamnă „sursă de acțiune”. Ne identificăm cu acest concept pentru organizația caritabilă pe care sperăm să o construim într-o zi, și a devenit inspirație pentur numele fiului nostru. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archwell la timpul potrivit”, a declarant cuplul pentru Daily Telegraph.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și soția sa.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter