Prințul Harry și Meghan Markle, separați de familia regală la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds

De Unica.ro, pe
Figurile de ceară ale prințului Harry și Meghan Markle de la muzeul Madame Tussauds din Londra au fost separate de cele ale familiei regale britanice, la aproximativ un an de la renunțarea acestora la îndatoririle regale. 

La un an după ce și-au părăsit îndatoririle regale pentru a se muta la Los Angeles, Madame Tussauds, celebrul muzeu londonez al figurilor de ceară, a decis să mute statuetele cei înfățișează pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan Markle, din secţiunea dedicată membrilor Casei Regale, în zona personalităţilor de la Hollywood.

The Royal Family

Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă. Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage – n.r.) la Hollywood, a precizat reprezentanții muzeului.

Muzeul Tussauds a inaugurat figurinele lui Meghan, alături de cele ale soțului ei, atât în Londra cât și în New York, înainte de nunta acestora din mai 2018. Figurina fostei actrițe americane din New-York a fost denumită „Her Royal Likeness ( Asemănarea Sa Regală n.r)” și poartă o replică a rochiei alese de Meghan pentru prânzul de Crăciun dat de Regină la Buckingham Palace.

La Londra, cele două personaje poartă ținute identice cu cele pe care cuplul regal le-a îmbrăcat în ziua în care și-a anunțat logodna. Artiștii care au făcut lucrurile au reprodus chiar și inelul de logodnă al ducesei de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle, separați de familia regală la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds

Ce spune prințul Harry despre viața în Statele Unite

Relația dintre Harry și Meghan a început în vara anului 2016, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință. În noiembrie 2017, cei doi au anunțat că s-au logodit, iar un an mai târziu, în data de 19 mai, s-au căsătorit la Capela St. George din Windsor. Primul lor copil, micuțul Archie, s-a născut în 2019. În prezent, cuplul așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În interviul pe care i l-au acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, aceștia au dezvăluit că vor avea o fetiță.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale în 2020. Cei doi au decis să plece în Statele Unite ale Americii și de atunci locuiesc în Montecito, Santa Barbara.

„De când locuiesc aici, mă simt diferit, umerii îi ţin mai relaxaţi, merg cu capul sus şi la fel şi ea (Meghan – n.r.), putem merge dintr-un loc în altul simţindu-ne puţin mai liberi. Acum am şansa să-l plimb pe Archie în spatele bicicletei. Nu aş fi putut să fac acest lucru, altfel”, a declarat ducele de Sussex.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter