Prințul Harry și Meghan Markle, dragoste la prima vedere. Cum a evoluat relația lor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 14 mai 2018, 17:36
Între Prințul Harry și Meghan Markle a fost dragoste la prima vedere, iar sentimentele lor au evoluat cu fiecare zi ce a trecut. EI susțin că au simțit că scurta lor primă întâlnire ar putea să devină ceva farte important.

Meghan și Harry s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, care le-a aranjat o întâlnire când fosta actriță americană se afla în trecere prin Londra, în iulie 2016. Cei doi au declarat mai târziu că în acel moment știau foarte puține lucruri unul despre celălalt, iar viteza cu care a evoluat relația lor i-a surprins pe amândoi, notează Good Housekeeping.

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a spus Harry .

Harry și Meghan împărtășeau o pasiune pentru acțiunile caritabile.

Când s-au cunoscut, Meghan avea 34 de ani, era divorțată de trei ani, iar Harry avea 31 de ani și avusese mai multe relații. Cu puțin timp în urmă el își încheiase cariera de 10 ani în armată.

Prințul nu auzise niciodată de Markle și nici nu vizionase serialul „Suits”, în care fosta actriță a jucat din 2011.

Şi-au dat întâlnire a doua zi, iar, câteva săptămâni mai târziu, plecau în vacanţă în Botswana, „un pas uriaş” făcut atât de devreme, dar care a meritat, după cum a spus ulterior Harry.

Citește și: „Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

Timp de șase luni, relația lor a evoluat departe de ochii presei.

Harry a afirmat că familia regală l-a susținut foarte mult în relația lor, inclusiv bunicii săi, regina Elisabeth a II-a și prințul Philip, tatăl său, prințul Charles cât și fratele său, prințul William alături de Kate Middleton.

În noiembrie 2016, când relația lor a fost făcută publică, un purtător de cuvânt al lui Harry, Jason Knauf, a spus că Markle a fost subiectul unui „val de abuzuri şi hărţuiri”.

„Prinţul Harry este îngrijorat pentru securitatea domnişoarei Markle şi foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze”, a mai spus atunci Knauf.

Harry a cerut-o de soție pe Meghan în noiembrie 2017, într-o seară petrecută la locuinţa lor de pe domeniul Kensington, pe când preparau o cină cu pui prăjit.

Inelul de logodnă a fost creat de Harry, folosind diamante care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana de Wales. Meghan a spus „da” înainte ca Harry să își încheie propunerea.

Şi-au anunţat logodna, iar Markle a fost rapid integrată în familia regală, participând la diverse evenimente oficiale.

În martie, Meghan Markle a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry. Ea a primit confirmarea imediat după botez.

Citește și: Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra

Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle„, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al şaselea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Loui

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să își unească destinele pe 19 mai, la castelul Windsor.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter