Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 12:34
Prințul Harry și Meghan Markle au acordat un interviu celebrei realizatoare Oprah Winfrey, în care au făcut dezvăluiri depre viața alături de familia regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a gândit la suicid.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au dezvăluit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, detalii șocante despre perioada în care au locuit alături de familia regală britanică. Ducesa de Sussex a mărturisit că presiunea a fost atât de mare, încât s-a gândit că sinuciderea ar rezolva toate problemele, potrivit News.ro.

Citește și: Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus Meghan realizatoarei Oprah Winfrey.

„Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ducesa.

Cuplul a vorbit și despre momentul în care unul dintre membrii familiei regale și-a arătat îngrijorarea „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea” bebelușului lor. Nu au vrut să dezvăluie numele persoanei pentru a proteja imaginea Casei Regale, însă au spus că din această cauză s-a luat decizia ca Archie să nu fie prinţ.

„La acel moment a fost ciudat, am fost puţin şocat”, a mărturisit prințul Harry.

Cuplul regal va avea și o fetiță

Deși despre regina Elisabeta a II-a amândoi au avut numai lucruri bune de spus, cei doi au mărturisit că nu s-au simțit spirjiniți de Casa Regală în ceea ce privește relatările rasiste despre ei din presă. Harry și-a arătat dezamăgirea față de atitudinea tatălui său.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”, a declarat prințul.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Citește și: Meghan Markle, acuzată de „cruzime emoțională”

Pe de altă parte, cuplul a vorbit și de lucrurile frumoase din viața lor, cum ar fi venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Aceștia au anunțat că vor avea o fetiță.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter