Incredibil ce făceau Prințul Harry și Meghan Markle în supermarket la începutul relației!

De Unica.ro, pe
Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu frumos de mai mulți ani, însă poveștile din vremurile în care s-au cunoscut sunt la fel de frumoase și acum.

Ducele de Sussex a acordat recent un interviu în cadrul podcast-ului „Armchair Expert”, realizat de Dax Shepard. În interviu, el a povestit despre cum el și Meghan Markle se întâlneau în secret în supermarket la începutul relației lor.

„Prima dată când eu și Meghan ne-am întâlnit în ideea ca ea să stea la mine, ne-am întâlnit într-un supermarket din Londra, pretinzând că nu ne cunoșteam, așa că ne trimiteam SMS-uri de pe culoare diferite”, recunoaște Harry, citat de Hello Magazine.

El a povestit că purta o șapcă de baseball și se uita tot timpul în pământ, încercând să rămână incognito. „Erau oameni care se uitau la mine, îmi aruncau priviri ciudate și veneau la mine să mă salute”, își amintește el. „I-am scris [lui Meghan să o întreb] dacă am ales bine, iar ea mi-a răspuns «Nu, ai nevoie de hârtie de copt», iar eu eram ceva de genul «Unde este hârtia de copt?»”.

Citește și: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Citește și: Meghan Markle, prima apariție TV după interviul cu Oprah

Citește și: Secretul incredibil al lui Kate Middleton pentru a purta tocuri toată ziua fără să o doară picioarele

Citește și: Meghan Markle, acuzată că a plagiat ideea cărții sale pentru copii

Relația dintre Harry și Meghan a început în vara anului 2016, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință. Vestea cea mare a fost dezvăluită în luna octombrie a acelui an. În noiembrie 2017, cei doi îndrăgostiți au anunțat că s-au logodit. Un an mai târziu, în data de 19 mai, s-au căsătorit la Capela St. George din Windsor.

Primul lor copil, micuțul Archie, s-a născut în 2019. În prezent, ei urmează să ureze bun venit pe lume și celui de-al doilea copil, o fetiță, în vară.

În 2020, Harry a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat cu Meghan Markle în Montecito, Santa Barbara, Statele Unite ale Americii. Despre traiul departe de Martea Britanie și de Casa Regală el a spus: „Trăind aici, îmi pot ridica capul din pământ și să mă simt diferit, umerii nu mai îmi stau atât de drepți, la fel și ai [lui Meghan], [mă pot]  plimba simțindu-mă puțin mai liber. Îl pot lua pe Archie pe bicicletă, în spatele meu. Niciodată nu am avut șansa să fac asta”.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter