Prințul Harry își acuză tatăl pentru modul în care l-a crescut

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 19:01

Prințul Harry a făcut noi delcarații controversate legate de casa britanică regală. În cel mai nou interviu, Harry și-a acuzat tatăl, pe Prințul Charles, că l-a crescut în mod greșit. Ducele de Sussex a asemănat copilăria și adolescența în familia regală cu viața unui „animal într-o cușcă la grădina zoologică”.

„Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – , a spus prințul Harry, potrivit The Guardian.

Citeşte şi: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Citeşte şi: Anca Serea: „Problemele grave de sănătate pe care le am nu-mi permit să mai fac un copil”

Citeşte şi: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu până acum

Citeşte şi: Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri

Ducele de Sussex a mai spus că în jurul vârstei de 20 de ani și-a dat seama că nu-și dorește “un job regal”, gândindu-se la ce i s-a întâmplat mamei sale, Prințesa Diana.

„Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, a adăugat Harry.

Referitor la Prințul Charles, acesta a spus că vrea să le ofere copiilor săi o altfel de viață și un altfel de tratament față de cum a primit el: „Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Prințul Harry s-a angajat ]n cadrul unei companii ce susține menținerea sănătății psihice

În luna martie, Ducele de Sussex s-a angajat în cadrul firmei BetterUp Inc, specializată în practici care susțin menținerea sănătății psihice. Potrivit co-fondatorului și CEO-ului Alexi Robichaux, Prințul Harry se ocupă de extinderea muncii pe care el a depus-o în ultimii ani pentru a educa întregi comunități asupra importanței fitness-ului mental preventiv și asupra potențialului uman din întreaga lume.

„Cred cu tărie că focusul și prioritizarea fitness-ului mental deblochează potențialul și oportunitățile pe care nu știam că le avem. După cum spun Comandourile Marinei Regale: >Este o stare de spirit>. Cu toții avem asta în noi. Să fii conectat la gândurile tale și să ai o structură de susținere în jurul tău sunt critice în descoperirea propriei tale versiuni de performanță. Ce am învățat din propria experiență este puterea transformării durerii în scop”, declara la momentul respectiv Prințul Harry.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter