Prinţul Harry a ajuns în Anglia pentru funeraliile bunicului său. Va sta în carantină cinci zile

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 17:47
Prințul Harry a ajuns în Anglia duminică, pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip. Acesta va sta în carantină timp de cinci zile înainte să se întâlnească cu familia sa. 

Prințul Harry a revenit în Anglia pentru a fi alături de familia sa la înmormântarea bunicului său, prințul Philip, care a decedat în data de 9 aprilie. Acesta ar fi aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra duminică, iar de acolo ar fost dus la Palatul Kensington de către o echipă de securitate a familiei regale.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, care în prezent locuiește în California, SUA, va sta în carantină timp de cinci zile pentru a putea apoi să se vadă cu rudele sale și să participe la funeraliile ducelui de Edinburgh, ce vor avea loc în data de 17 aprilie, la capela St. George de la Castelul Windsor, potrivit news.ro.

Trupul neînsufleţit al prinţului Philip este depus la Castelul Windsor, iar din cauza pandemiei de COVID-19, la ceremonia de înmormântare vor participa doar 30 de persoane din cadrul familiei regale. Marea Britanie este în doliu național timp de opt zile. După înmormântare,  familia regală va mai rămâne în doliu pentru o perioadă de două săptămâni. 

Este prima dată când prințul Harry se va întâlni cu membrii familiei regale după difuzarea de luna trecută a interviului controversat acordat de el și de soția sa, Meghan Markle, jurnalistei Oprah Winfrey.

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: Dieta este inventată de Cătălin

Ce mănâncă Ramona Bădescu pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal care face minuni pentru siluetă

Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, a devenit tată

Meghan Markle nu va fi alături de prințul Harry la funeraliile prințului Philip

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, nu va participa alături de soțul ei, prințul Harry, la înmormântarea prințului Philip. Aceasta a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cuplul regal a dezvăluit recent că așteaptă o fetiță.

După aflarea veștii că prințul Philip a încetat din viață, prințul Harry și Meghan Markle au postat un scurt mesaj, prin care i-au adus un omagiu ducelui de Edinburgh.

„În memoria Majestății Sale Ducele de Edinburgh. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut… Ne vei lipsi tuturor“, au transmis cei doi.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter