Prințul George, însoțit de gărzi de corp după ce a fost vizat de teroriști

De Oana Savin, pe
Prințul George va fi însoțit peste tot de mai multe gărzi de corp,  după ce un susținător al Statului islamic a cerut ISIS să îl atace pe fiul cel mare al prințului William.

Astfel, măsurile de securitate vizează școala Thomas din Battersea, unde învață micul prinț, și întreaga Londră, frecventată de acesta, au declarat surse apropiate familiei regale pentru TMZ.

Mai multe gărzi de corp îl vor însoți pe George în plimbările acestuia cu mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi bunica maternă, Carole Middleton, care are grijă frecvent de el.

Citește și: Motivul pentru care Prințul George merge mereu de mână cu tatăl său, iar Prințesa Charlotte în brațele mamei

Prințul George, în vârstă de 4 ani, este fiul cel mare al prințului William și al ducesei de Cambrigde, Catherine. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.

Husnain Rashid, un susţinător al reţelei Stat Islamic, care a încurajat militanţii terorişti să îl atace pe prinţul George, ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a recunoscut actele de terorism. Acesta le-a cerut teroriştilor care acţionau pe cont propriu să îl vizeze pe moştenitorul tronului, care tocmai începuse, anul trecut, cursurile Şcolii Thomas din Battersea.

Citește și: Motivul pentru care Prințul George nu are voie să aibă „cel mai bun prieten” la școală

Pe 13 octombrie 2017, Rashid a publicat pe reţelele de socializare o fotografie în care apărea şcoala la care învaţă prinţul George, împreună cu doi bărbaţi îmbrăcaţi în ţinutele specifice militanţilor Stat Islamic, mesajul acestuia fiind acela că „nici măcar familia regală nu va fi lăsată în pace„.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter