Prințul Charles și Camilla, zvonuri despre despărțire. Ar putea fi divorțul anului 2019

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 15:36
Tabloidul american Globe a lansat, încă de la finalul lui 2018, o ipoteză surprinzătoare - Prințul Charles (70 ani) s-ar despărți de Camilla Parker Bowles (71 ani).

Fără dovezi concrete, scandalul provocat de ziar a dispărut rapid, însă acum întreaga presă internațională a reluat subiectul. Charles și Camilla s-ar despărți în mod public anul acesta, după o relație de aproape jumătate de secol. Dacă Casa Regală va confirma în cele din urmă informațiile apărute în media, acesta ar putea fi divorțul anului 2019.

De unde au pornit zvonurile despre divorț

Camilla a lipsit deja de la trei evenimente importante. În primul rând, de la nunta Prințesei Eugenie, din octombrie 2018, și în al doilea rând, de la două petreceri importante de sărbători – prânzul din Ajun, organizat la Palatul Buckingham, de către Regina Elisabeta, și slujba de Crăciun, de la Biserica Sfânta Maria Magdalena, din Sandringham. Lipsa ei de la evenimentele de sărbători a fost motivată însă de Casa Regală, la vremea respectivă anunțându-se că ducesa suferă de o răceală destul de gravă.

Cu toate acestea, revista australiană New Idea a scris recent că există dovezi care pot atesta faptul că Prințul Charles s-a săturat de comportamentul Camillei și și-a consultat deja avocata, pentru a divorța. Fiona Shackleton, avocata menționată de publicația australiană, l-a ajutat pe Charles să divorțeze și de Diana, în 1996. Sursa menționată de New Idea este una „apropiată Casei Regale”, iar publicația a mai menționat că Regina știe deja de problemele dintre Charles și Camilla, însă nu vrea ca informația să apară deocamdată în mod public, până când nu există un plan concret care să minimalizeze efectele unui potențial scandal.

„În timp ce toată lumea discută despre micile neînțelegeri dintre Kate și Meghan Markle, dar și despre faptul că relația dintre William și Harry s-a răcit în ultima perioadă, în Casa Regală e un scandal mult mai mare. Camilla și Charles au semnat deja actele de divorț și nu au mai apărut împreună de ceva vreme, cu excepția aniversării de 70 de ani a lui Charles, din noiembrie 2018, la care Regina a obligat-o pe Camilla să participe”, a scris tabloidul australian New Idea.

Divorțul Prințului Charles de Camilla ar putea scoate la iveală detalii neștiute până acum despre Casa Regală

Publicația americană Globe scrie că, pentru a păstra tăcerea, Camilla și-ar dori 350 de milioane de lire. În cazul în care nu va primi această sumă, Ducesa de Cornwall ar putea da publicității amănunte neștiute până acum despre viața de la Casa Regală.

Rămâne de văzut dacă Charles și Camilla se vor despărți anul acesta, cum va influența asta imaginea Casei Regale, în cazul în care se va întâmpla, și care vor fi urmările unui eveniment de asemenea amploare. Un lucru este cert însă – dacă Ducii de Cornwall vor hotărî să-și încheie relația, care durează de aproape 50 de ani, asta va însemna cu siguranță că divorțul lor va fi divorțul anului 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter