Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 10 martie 2021, 11:55

Duminică, 7 martie 2021, într-un interviu oferit lui Oprah Winfrey (67 de ani), Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (37 de ani) au vorbit despre tot ceea ce i-a determinat să se separe de familia regală a Marii Britanii. Printre altele, Harry a dezvăluit că el și tatăl lui, Prințul Charles (72 de ani), fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), nu mai vorbesc.

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

În timpul discuțiilor în care Harry și-a exprimat dorința de a se separa de familia regală, Charles i-ar fi cerut să pună pe hârtie ceea ce intenționează să facă. „Mi-a cerut să scriu”, a spus Harry despre reacția Prințului Charles. „Apoi, am precizat tot în scris, inclusiv faptul că ne dorim să facem anunțul pe 7 ianuarie”, a continuat Harry.

Din acel moment, Charles a „încetat” să-i mai răspundă la mesaje lui Harry. Întrebat de ce crede că tatăl lui l-a respins în acel mod, Harry a spus: „Pentru că în momentul acela am început să am control asupra situației.

Trebuia să fac asta pentru familia mea. Nu este o surpriză pentru nimeni. Este trist că s-a ajuns în acest punct, dar a trebuit să fac ceva pentru sănătatea mea psihică, pentru sănătatea psihică a soției mele și a lui Archie, de asemenea. Vedeam în ce direcție mergeau lucrurile.”

Acum, Harry a mai spus: „Sunt multe de rezolvat. Mă simt dezamăgit pentru că și el a trecut prin ceva similar. Știe ce înseamnă suferința, iar Archie este nepotul lui. În același timp, desigur, îl voi iubi întotdeauna. Dar a fost multă suferință. Voi continua să fac o prioritate din a vindeca această relație”.

Vorbind despre motivele din spatele separării de familia sa, Harry a spus simplu: „Lipsa de susținere și lipsa de înțelegere”. Întrebat de Oprah dacă a fost vorba despre presa britanică sau despre familia regală, Harry a clarificat: „A fost vorba despre ambele”.

Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni. În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În același interviu, cuplul a dezvăluit sexul bebelușului. În vara anului trecut, Meghan a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter