Prințesa Eugenie a născut! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 10 februarie 2021, 12:58

Un nou bebeluș a întregit familia regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie de York (30 de ani) și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), au devenit părinți marți, 8 februarie 2021.

Prințesa Eugenie a născut! Prima imagine cu bebelușul

Eugenie a făcut anunțul în mediul online. Alături de prima fotografie cu bebelușul, prințesa a pus doar trei emoticoane, trei inimioare de culoare albastră: „💙💙💙!!”. Așadar, perechea are un fiu.

Prințesa a născut în Spitalul Portland din centrul Londrei, același spital în care Ducesa de Sussex Meghan Markle i-a dat naștere fiului ei Archie Harrison.

Palatul a dezvăluit că soțul lui Eugenie, Jack, a fost alături de ea în sala de naștere. Tot Palatul a confirmat că atât mama, cât și bebelușul se simt bine.

Regina Elisabeta a II-a, Ducele de Edinburgh, Ducele de York, Sarah, Ducesă de York, și domnul și doamna Brooksbank au fost informați și sunt extrem de bucuroși.

Acesta este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Bebelușul este al 11-lea în linia de ascensiune la tron, nașterea lui mutându-l pe fiul cel mic al Reginei, Contele de Wessex, pe poziția a 12-a.

Bebelușul va fi Maestru Brooksbank și nu va deține un titlu regal atâta timp cât Regina nu va interveni pentru a-i oferi lui Jack un titlu, ceea ce este puțin probabil.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunțul sarcinii în mediul online în luna septembrie a anului trecut. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie atunci.

Eugenie și Jack au aniversat doi ani de mariaj pe 12 octombrie 2020

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Prințesa a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919 și împrumutată de Regină.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter