Prințesa Diana, dezvăluiri despre fotografiile făcute în fața spitalului, la câteva ore de la naștere

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana a vorbit, cu puțin timp înainte de a deceda într-un accident rutier la Paris, despre realitatea din spatele fotografiilor realizate pe scările din fața spitalului unde i-a adus pe lume pe prinții William și Harry.

Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți, iar ducesa de Sussex a refuzat să se lase fotografiată în fața spitalului, la doar câteva ore după ce va naște. Iar dezvăluirile făcute cu mulți ani în urmă de Prințesa Diana vin în apărarea ei, scrie The Mirror.

Ducesa de Cambridge a făcut față acestei provocări într-un mod admirabil, la fel cum soacra sa a făcut-o cu ani în urmă. Dar în timp ce Kate probabil nu va discuta niciodată public despre aceste momente, Diana a făcut-o. Și a fost extrem de sinceră privind realitatea participării la o asemenea sesiuni foto.

Prințesa Diana, dezvăluiri despre fotografiile făcute în fața spitalului, la câteva ore de la naștere

Kate Middleton, în fața spitalului, la câteva ore de la naștere

În cartea „Call Me Diana”, scrisă de Nigel Cawthorne, Prințesa de Wales a descris momentul când l-a prezentat lumii pe Prințul William, în 1982.

Când am plecat de la spital, de abia puteam pune un picior în fața celuilalt. Cusăturile mă omorau. A fost un chin să stau acolo și să zâmbesc, chiar și pentru câteva minute”, a declarat Lady Di.

Imediat ce mașina a dispărut după colț, departe de fotografi, am izbucnit în lacrimi”, a povestit ea.

Deși a fost un moment dificil, Prințesa Diana a repetat figura doi ani mai târziu, la sosirea Prințului Harry.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter