Prințesa Diana considera că Harry ar fi un „rege mai bun” ca William

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana considera că fiul ei mai mic, Prințul Harry, ar avea „calități mai mari” ca Prințul William pentru rolul de rege al Marii Britanii. Mai mult, aceasta ar fi avut și o poreclă secretă pentru mezinul său.

Potrivit unui expert regal, Diana, care a recunoscut că i-a acordat „mai multă iubire și atenție” lui Harry (34 ani), a afirmat că acesta ar fi „mai bine echipat pentru rolul de rege”.

Însă Prințesa Inimilor nu a dezvăluit niciodată de ce credea că Harry s-ao potrivi mai bine pentru acest rol.

De asemenea, expertul regal citat de The Mirror, a afirmat că Prințul William i-a spus mamei sale că „nu crede că își dorește cu adevărat să fie rege”.

Prezentatorul de televiziune Jeremy Paxman a explicat că Diana i-a dezvăluit aceste lucruri intime în timpul unei întâlniri pe care au avut-o.

Am vorbit despre copiii noștri și ea a spus că William i-a zis că nu crede că își dorește să fie rege, iar atunci Harry ar fi spus: „dacă tu nu vrei acest rol atunci îl voi lua eu””, a povestit Paxman.

Și expertul regal Robert Jobson a vorbit despre porecla secretă pe care Prințesa Diana i-o pusese lui Harry – Harry GKH – Good King Harry (n.r. bunul rege Harry), „întrucât ea credea că acesta este mai bine echipat pentru acest rol în viitor decât William”.

Obișnuia să se refere la Harry ca GKH deoarece ea considera că el s-ar fi potrivit mai bine acestui rol pe viitor”, a explicat el.

Înainte de decesul ei în anul 1997, Diana nu a confirmat niciodată public ce credea că ar fi bine pentru viitorul lui William.

Întrebată într-un interviu în 1995 dacă titlul de rege va merge direct la William, Prințesa de Wales a spus: „Trebuie să vedeți că William este foarte tânăr în acest moment, așadar vreți ca o asemenea povară să fie pusă pe umerii săi la această vârstă? Așadar, nu vă pot răspunde la această întrebare”.

Dre asemenea, Diana a simțit că Prințul William (37 ani), a fostmarcat încă de la naștere pentru o „atenție specială” din cauza faptului că într-o zi va deveni rege.

Lady Di insista că oamenii ar trebui să îi trateze la fel pe cei doi băieți ai ei, iar linia de succesiune la tron nu ar trebui să aibă vreo influență.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter