Prințesa Diana a păstrat un secret important față de Prințul Charles

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 04 noiembrie 2019, 13:57
Prințesa Diana a păstrat un secret foarte important față de fostul ei soț, Prințul Charles, pe vremea când aceasta era însărcinată cu Prințul Harry. Adevărul a fost dezvăluit de biograful regal Andrew Morton.

Prințesa Inimilor, așa cum era numită Diana, știa ce sex va avea copilul pe care îl aștepta, însă a refuzat cu desăvârșire să îi spună și lui Charles.

Diana și Prințul de Wales au devenit părinți pentru prima dată pe 21 iunie 1982, la mai puțin de un an de la nunta lor.

După doi ani, Prințesa Diana era din nou însărcinată, dar a păstrat secret sexul copilului pe care îl purta în pântece. De ce? Din cauza soțului ei care își dorea cu ardoare o fetiță, susține Andrew Morton.

Știam că Harry va fi băiat deoarece am văzut la ecografie. Charles întotdeauna și-a dorit o fată. Și-a dorit doi copii și a vrut o fetiță. Știam că Harry este băiat și nu i-am spus”, i-a povestit Diana biografului, potrivit The Mirror.

Când Prințul Harry s-a născut p1 15 septembrie 1984, Morton spune că Prințesa i-a zis că reacția lui Charles nu a fost una plină de entuziasm, deși era încântată de noul membru al familiei.

Primul comentariu pe care Prințul de Wales l-ar fi făcut când l-a văzut pe Harry a fost: „Oh, Dumnezeule, este un băiat”, urmat de ”și are și păr roșcat”.

Se pare că Charles a avut aceeași părere până la botezul lui Harry, moment în care i-a spus soacrei sale: „Am fost atât de dezamăgiți – am crezut că va fi fată”.

Mami l-a trezit la realitate spunându-i: Ar trebui să realizezi cât de norocos ești că ai un copil normal”, a povestit Lady Di.

Din acea zi lucrurile s-au calmat, și asta face el când cineva îi răspunde”, a mai zis Prințesa Diana.

Cuplul regal a divorțat în 1996, la mai puțin de un an după ce Diana a vorbit într-un interviu televizat despre infidelitățile soțului ei.

În 1997, viața Prințesei a fost curmată brusc într-un accident de mașină ce s-a produs în Paris.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințesa Diana, Prințul Charles și cei doi copii ai lor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter