Primele imagini din serialul în care Alexandru Papadopol urmează să joace

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:34
Alexandru Papadopol și actorul Cristian Bota sunt protagoniștii unui nou serial, produs de HBO Europe, "Bani negri (pentru zile albe)". Producția marchează și o premieră pe micile ecrane - după divorțul de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol o să apară pentru prima oară la TV.

Serialul, scris și regizat de Daniel Sandu, urmărește povestea a doi prieteni, Doru și Ionel, interpretați de Alexandru Papadopol și Cristian Bota, care glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung apoi în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Rolul principal feminin din serial este interpretat de cunoscuta actriță Medeea Marinescu, care o joacă pe Evelina, însă din distribuție mai fac parte și alte nume cunoscute – Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu și mulți alții.

Filmările au început în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București.

Filmul de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas in urma serafimilor” (2017) a fost nominalizat la 15 categorii la Premiile Gopo și a câștigat 8 dintre ele, inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor. Daniel Sandu este unul dintre scenariștii serialului HBO Europe, „Hackerville”.

Vezi prima imagine din serial cu Alexandru Papadopol și noua lui iubită, în galeria foto de mai sus! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter