Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 15:05

Prințesa Eugenie de York (30 de ani), fiica Prințului Andrew (61 de ani) și a lui Sarah Ferguson (61 de ani), și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), au devenit părinți marți, 8 februarie 2021. Recent, în mediul online, Prințesa a publicat primele fotografii cu chipul fiului ei.

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume a ales?

„Voiam să vi-l introducem pe August Philip Hawke Brooksbank. 💙💙💙 Vă mulțumim pentru minunatele mesaje. Inimile noastre sunt pline de iubire pentru acest mic omuleț. Cuvintele nu pot exprima ceea ce simțim. Suntem încântați să împărtășim aceste imagini cu voi.

Fotografia a fost surprinsă de minunata noastră moașă. Mulțumiri tuturor celor care lucrează în sistemul de sănătate, inclusiv moașei care a venit în ajutorul nostru pentru a ne aduce băiețelul pe lume”, a scris Prințesa Eugenie pe Instagram, în dreptul a trei fotografii cu ea, soțul ei Jack și fiul lor August.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Prințesa a născut în Spitalul Portland din centrul Londrei, același spital în care Ducesa de Sussex Meghan Markle i-a dat naștere fiului ei Archie Harrison (1 an și 10 luni). Palatul a dezvăluit că soțul lui Eugenie, Jack, a fost alături de ea în sala de naștere.

Acesta este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Bebelușul este al 11-lea în linia de ascensiune la tron, nașterea lui mutându-l pe fiul cel mic al Reginei, Contele de Wessex, pe poziția a 12-a.

Bebelușul nu va deține un titlu regal atâta timp cât Regina nu va interveni pentru a-i oferi lui Jack un titlu, ceea ce este puțin probabil. Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunțul sarcinii în mediul online în luna septembrie a anului trecut. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie atunci.

Eugenie și Jack au aniversat doi ani de mariaj pe 12 octombrie 2020

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Prințesa a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919 și împrumutată de Regină.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

Cine sărută mai bine – Adrian Nartea sau George Piștereanu? Victoria Răileanu a răspuns

Elsa Hosk a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter