Primele cuvinte pe care Prințesa Diana i le-a spus Prințului Charles după divorț

De Oana Savin, pe
Prințesa Diana și Prințul Charles au divorțat în anul 1996, după o căsnicie ce a durat 15 ani. După divorț cuplul regall s-a întâlnit într-o cameră a Palatului Kensington.

Primele cuvinte ale Prințesei Inimilor către Charles după separarea lor au fost dezvăluite de către experta regală Ingrid Seward.

În cartea sa, „The Queen and Di: The Untold Story”, Ingrid spune: „În ziua în care s-a anunțat separarea lor, Charles și Diana s-au întâlnit în camera de desen de la primul etaj (al Palatului Kensington) pe care Diana o numea salon”.

Cei doi s-au așezat împreună pe o sofa galbenă”, a mai spus experta citată de The Mirror.

Aceasta a continuat, afirmând că Diana l-a întrebat pe Charles: „De ce s-a întâmplat asta?”.

Prințesa Diana și prințul moștenitor Charles s-au căsătorit în anul 1981. Un an mai târziu au devenit părinți pentur prima dată, iar în 1984 s-a născut și cel de al doilea copil al cuplului regal.

Relația lor a fost presărată cu scandaluri, întrucât se spune că Charles avea o amantă, pe Camilla Parker, iar Diana știa de relația lui extraconjugală.

Mai mult, se spune că Diana a mers să o confrunte pe Camilla care i-ar fi răspuns: „De ce ești nemulțumită? Ai tot ce ți-ai dori, întreaga lume te adoră, te-au pus pe un piedestal”.

„Dar nu îl am pe el, pe soțul meu”, i-ar fi răspuns Lady Di.

În cele din urmă, Diana și Charles au divorțat, în 1986, iar un an mai târziu, aceasta și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut la Paris.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter