Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, s-a ridicat la cer”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 12:27

Din toamna anului 2020, Edward Sanda (23 de ani) este logodit cu artista Cleopatra Stratan (18 ani). Perechea a petrecut sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021 împreună în Chișinău, alături de familia solistei.

„Cleo a avut grijă de mine și eu de ea. Ne-am distrat, suntem fericiți. Suntem bine”, a mărturisit Edward despre perioada sărbătorilor.

Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, ea s-a ridicat la cer”

Recent, pentru Antena Stars, cântărețul a vorbit despre prima lui iubită care, din nefericire, s-a stins din viață la o vârstă fragedă. „Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta.

Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea.

Am fost în șoc. Trebuia să ne întâlnim. După aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a declarat Edward pentru Antena Stars, relatează Spynews.

Edward și Cleopatra formează un cuplu de la sfârșitul anului 2019. S-au cunoscut în studio, împărtășind aceeași pasiune, muzica. Solistul a cerut-o pe Cleopatra în căsătorie în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani.

„Cererea a fost frumoasă, intimă. Am vrut să ne ferim de ochii lumii. Am considerat acest pas ceva foarte special. M-a cerut chiar când am împlinit 18 ani”, a spus Cleopatra atunci.

Când se vor căsători Edward și Cleopatra?

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București. Luna de miere încă nu ne-am hotărât [unde va fi].

Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru Impact.ro. Potrivit Click!, nașii perechii vor fi comediantul Dan Badea și soția lui, Mădălina.

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă. Este genul de bărbat care te face să strălucești”, mai povestea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Când se vor muta Cleopatra Stratan și Edward Sanda împreună?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter