Prima declarație a lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 23 iulie 2018, 16:10
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio după aproape o lună de relație, iar dacă până acum Bianca a preferat să păstreze tăcerea, iată că fostul său iubit a decis să vorbească.

Dacă mulți ar fi crezut că este doar un zvon, ei bine iată că este cât se poate de real. După ce Răzvan Botezatu, bunul prieten al Biancăi Drăgușanu, a confirmat că cei doi s-au despărțit, iată că și Tristan a recunoscut: Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a declarat Tristan Tate pentru „Star Magazin” de la Antena Stars.

Declarația lui Tristan Tate este, fără îndoială, destul de incomodă și nu doar pentru Bianca, ci și pentru Victor, însă rămâne de văzut ce reacție vor avea cei doi.

Bianca și Tristan nu mai sunt prieteni nici măcar pe rețelele sociale, însă și-au păstrat ca amintire fotografiile pe care le au împreună sau, cel puțin, până în acest moment nici unul dintre ei nu le-a șters.

Citește și – Ce familie frumoasă are Laurențiu Duță. Artistul se mândrește cu fiica sa

Citește și – Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă. Imagini de la eveniment

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter