Previziuni astrologice despre bebelușul regal al Ducilor de Sussex

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 mai 2019, 11:45
Astrologii i-au analizat harta natală noului bebeluș regal. Aceștia au aflat ce personalitate va avea fiul Ducilor de Sussex, în funcție de data și ora nașterii.

Meghan Markle l-a adus pe lume pe fiul ei și al Prințului Harry luni, 6 mai, la ora locală 05:26 (07:26 ora României). Asta înseamnă că micuțul s-a născut în a doua decadă a zodiei Taur și are ascendentul în zodia Gemeni, așa cum a calculat experta în astrologie Aliza Kelly, potrivit Mediafax.

Caracteristicile importante pe care le aduce taurul, ca semn de pământ, pentru nativii născuți în această zodie sunt aprecierea pentru lucrurile fine, dar și loialitate. Pe de altă parte, bebelușul regal va fi influențat și de zodia Gemeni, datorită ascendentului.

„Faptul că bebeluşul are ascendent în Gemeni înseamnă că acesta va fi isteţ, inteligent şi comunicativ. Nu există niciun dubiu că acest bebeluş regal va fi un «influencer» în viitor”, a mărturisit Aliza Kelly.

În ceea ce privește notorietatea pe care băiețelul Ducilor de Sussex o va avea, ca membru al familiei regale britanice, specialiștii tind să creadă că acesta nu se va descurca prea bine să facă diferența între „fani” şi „prieteni”. Statutul lui și mediul în care s-a născut, diferit de realitatea oamenilor obișnuiți, i-ar putea aduce frustrări.

Totuși, astrologii văd în astre un mare potențial al celui de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a de a influența societatea britanică în cel mai profund mod.

Al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul său, prinţul moştenitor Charles, unchiul său, prinţul William, copiii acestuia, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi tatăl său, prinţul Harry, bebelușul regal nu va primi titlul nobiliar de prinț, ci de conte, și va deveni Conte de Dumbarton.

Vestea că Meghan Markle a născut a fost făcută publică inițial pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, iar la câteva ore distanță, Prințul Harry a făcut prima declarație în fața presei prezente la Windsor.

Toți membrii familiei regale le-au transmis felicitări și s-a arătat încântanți de fericitul eveniment. Prințul William a și glumit pe seama fratelui său, printr-un mesaj în care îi urează bun venit în „societatea celor privaţi de somn”.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter