Premiile Oscar: Vedetele nominalizate la principalele categorii au primit cadouri de 200.000 dolari

De Oana Savin, pe
Vedetele nominalizate la principalele categorii ale premiilor Oscar au fost întâmpinatela gală cu un pachet cu cadouri în valoare de 215.000 dolari.

Printre cei care au primit aceste pachete sunt actorii nominalizați la secțiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar sau cel mai bun regizor, precum Brad Pitt, Quentin Tarantino, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix și Charlize Theron.

Produsele sunt oferite de Distinctive Assets, o companie diferită de Academia Americană de Film care organizează gala, notează Digi 24.

Cele mai inedite cadouri sunt tratamentele cu botox, seruri, pastile și tehnologie medicală ce folosește laser pentru piele în valoare de 25.000 dolari, precum și o bentință pentru meditație ce declanșsează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.

Printre cadouri s-a mai aflat și un dispozitiv de colectare a urinei proiectat împotriva pericolelor de contaminare a probei și un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 karate.

De asemenea, vedetele au mai primit perne decorative, dulciuri, băuturi alcoolice, bijuterii, produse cosmetice și textile, programe de dietă și vouchere pentru vacanțe ce ajung la 78.000 dolari.

Cea de a 92-a gală a premiilor Oscar s-a desfășurat, luni dimineață, la Los Angeles. Marea surpriză a acestei gale a fost filmul „Parasite”, care a plecat acasă cu cele mai multe trofee, printre care și cel pentru cel mai bun film.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini de la gala premiilor Oscar 2020.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter