Predicțiile clarvăzătoarei prințesei Diana despre viitoarea familie a lui Meghan Markle cu Prințul Harry

De Oana Savin, pe
Sally Morgan, clarvăzătoarea și buna prietenă a Prințesei Diana, a făcut dezvăluiri despre viitoarea familie a lui Meghan Markle cu Prințul Harry, dar și despre bebelușul celor doi, care urmează să se nască peste câteva săptămâni.

Potrivit acesteia, noul bebeluș regal va fi „manipulator” și va vrea să fie răsfățat și ținut în brațe noaptea. Mai mult, Harry și Meghan vor mai avea doi copii pe lângă cel care va veni pe lume în această primăvară.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, și Harry, se pregătesc să își întâmpine primul născut în luna aprilie.

Iar Sally, care a lucrat cu Diana când Harry era doar un copil, a prezis că familia prințului va crește în următorii șase ani.

„Văd trei copii în următorii șase ani – un băiat și două fete. Și acest copil va veni mai devreme. Noul bebeluș va fi vesel, amuzant și foarte inteligent dar cam manipulator și va vrea să fie ținut în brațe noaptea, ceea ce înseamnă nopți nedormite”, a dezvăluit clarvăzătoarea, citată de Mirror.co.uk

Pot să simt cât de încântată ar fi fost Diana și știu ar fi înnebunită ca Meghan să aibă o fetiță, acest lucru mi l-a și spus deseori”, a mai zis Morgan.

Totodată, ea a prezis că ducii de Sussex vor proteja intimitatea copilului și vede cuplul regal cumpărând o proprietate în Africa pentru a scăpa de lumina reflectoarelor din Marea Britanie.

Mai mult, ea spune că fiul lui Harry o va lua pe urmele tatălui său și va merge în armată.

Sally spune că Meghan va fi complet opusă lui Kate și nu crede că va prezenta bebelușul în fața spitalului, la câteva ore de la naștere și își va ține copilul în sisteme speciale de purtat.

„Cred că viitorul lor este foarte resunător și consider că această femeie se poate descurca în orice situație”, a completat ea.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter