Poze: Wow, ce sexy e Catrinel Menghia în lenjerie intimă!

De Erika Chivu, pe

Topmodelul de origine română Catrinel Menghia este vedeta celui mai nou catalog al unui brand franţuzesc de lenjerie. Uite ce poze sexy a făcut!
Catrinel Menghia este incredibil de sexy în noul catalog al brandului franţuzesc Lisa Charme, care promovează colecţia de lenjerie pentru primăvară-vară 2013. La cât de bine arată vedeta noastră, ar putea oricând să defileze pe podiumul Victoria’s Secret alături de Adriana Lima sau Miranda Kerr pentru că nu este cu nimic mai prejos decât topmodelele internaţionale.
Catrinel a pozat în mai multe ţinute sexy şi arată la fel de bine în toate modelele şi culorile de lenjerie.
catrinel menghia
Catrinel Menghia s-a născut în 1985 la Iaşi şi a fost descoperită la numai 16 ani, când a început să lucreze cu una din cele mai mari agenţii de fotomodele din România. La scurt timp, obţinea contracte în afara ţării, pozând pentru cele mai cunoscute branduri şi reviste din lume. În România, a devenit cunoscută mai ales datorită relaţiei cu Răzvan Fodor, care avea 26 de ani pe când ea avea numai 16.
După despărţire, modelul s-a mutat în Italia, unde s-a căsătorit cu un alt bărbat mai în vârstă, fotbalistul Massimo Brambatti. Acum, Catrinel este divorţată şi locuieşte la New York.
catrinel menghia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter