Poze: Uite cum se menţine în formă Mădălina Ghenea!

De Unica.ro, pe

Natura i-a dăruit un corp superb, dar face şi eforturi pentru a se menţine în formă maximă. Uite cum se antrenează Mădălina Ghenea!
Cine credea că Mădălina Ghenea a avut doar noroc de „gene bune”, s-a înşelat. Frumoasa Mădălina ştie că nu va avea mereu un corp superb decât dacă munceşte pentru asta, aşa că face sport în mod regulat.
Unul din antrenamentele ei preferate este la sacul de box. Vedeta a postat pe pagina ei de Facebook această imagine în care o vedem cu mănuşile în mâini lovind de zor un sac de box.
Million dollar baby. Cu antrenorul meu minunat„, a scris Mădălina pe reţeaua de socializare.
Munca depusă la sala de fitness dă rezultate foarte bune, căci la fiecare apariţie pe covorul roşu, Mădălina Ghenea arată absolut superb.

Mădălina s-a născut în Slatina şi s-a lansat în modă la numai 15 ani. De atunci călătoreşte foarte mult şi,  după cum îi place să spună, este „cetăţean al lumii, cu viaţa într-o valiză”. Cariera a purtat-o şi în SUA, la Hollywood, unde l-a cunoscut pe Gerard Butler, unul din cei mai râvniţi burlaci. Relaţia cu acesta a făcut-o faimoasă pe Mădălina în toată lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter