Poze: Mădălina Ghenea, în costum de epocă pe platoul de filmare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:23

După o scurtă vacanţă în România, Mădălina Ghenea a revenit la lucru, în Italia, unde joacă în celebrul serial „Borgia”. Iată pozele de pe platoul de filmare.
Mădălina Ghenea are o perioadă foarte plină. Săptămâna trecută era în Italia, la Ischia, la un festival de film, după care a venit pentru câteva zile în România, unde s-a întâlnit cu iubitul ei, Gerard Butler. Imediat ce s-a încheiat scurta vacanţă a „fugit” înapoi în Italia, la Roma, unde a mers de la aeroport direct pe platoul de filmare.
Mădălina Ghenea joacă în sezonul al doilea al serialului „Borgia”, varianta europeană. Vedeta a primit rolul în luna iunie, după o serie de castinguri şi probe. Ea declara atunci că filmările vor dura şase luni şi vor avea loc mai mult la Praga. „Personajul meu va apărea, cel puţin deocamdată, în şase episoade„, spunea atunci Mădălina.
Poze: Uite cât de bine arată Mădălina Ghenea în alb
madalina ghenea borgia
Cu această ocazie, ea a avut şansa să „probeze” rochii de epocă şi să lucreze în decoruri impunătoare, iar câteva din pozele făcute au fost postate pe pagina ei de Facebook.
madalina ghenea borgia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter