Poze: Ce sporturi practică vedetele de la Hollywood

De Unica.ro, pe

Când eşti vedetă trebuie să faci eforturi ca să te menţii în formă. Iată ce sporturi au ales vedetele de la Hollywood şi unde le practică!
Vedetele de la Hollywood sunt gata să depună eforturi substanţiale ca să se menţină în formă. La Hollywood, când te duci la sală sau pur şi simplu când mergi pe stradă, e posibil să te întâlneşti oricând cu o vedetă nemachiată, trnaspirată, îmbrăcată în haine sport.
Iată ce sporturi practică cele mai cunoscute vedete de la Hollywood!
Multe celebrităţi au ales bicicleta (foto sus). Printre ele se numără Patrick Dempsey şi Gwyneth Paltrow, amândoi mari pasionaţi de sport. Patrick este de asemenea şofer de curse, iar Gwyneth a declarat în interviuri că felul cum arată la vârsta ei se datorează numai şi numai efortului depus.
josh duhamel reese witherspoon
Multe vedete preferă jogging-ul pe stradă, în cuplu, cu prietenii sau de unul singur. Heidi Klum aleargă cu iubitul ei, în timp ce Josh Duhamel şi Reese Witherspoon preferă să facă mişcare singuri.
heidi klum
Topmodelele Victoria’s Secret au gusturi mai exotice. Adriana Lima se menţine în formă prin box, în timp ce Giselle Bundchen preferă yoga, la care nu renunţă nici atunci când trebuie să aibă grijă de copilul ei.
adriana lima
giselle bundchen
Iar Jennifer Love Hewitt, care urmează să nască în curând primul ei copil, nu a renunţat la yoga nici peparcursul sarcinii.
jennifer love hewitt

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter