Poze: Sandra Bullock şi George Clooney, pe covorul roşu, la Veneţia

De Unica.ro, pe

Miercuri seară a început oficial Festivalul de Film de la Veneţia, iar invitaţii de onoare au fost Sandra Bullock şi George Clooney, care şi-au promovat noul film.
Festivalul de Film de la Veneţia a început miercuri seară cu proiecţia filmului „Gravity”, cu Sandra Bullock şi George Clooney în rolurile principale. Cei doi au defilat pe covorul roşu şi, ca de obicei, au arătat de milioane deşi nu mai sunt chiar tineri. La 49 de ani, Sandra Bullock a fost superbă într-o rochie origami roşie, accesorizată cu sandale şi plic, ambele negre. Nici George Clooney, în vârstă de 52 de ani, nu a fost mai prejos şi a atras o mulţime de priviri admirative.
sandra bullock si george clooney
În cursul zilei de miercuri, cei doi au participat şi la o şedinţă foto, ocazie pentru Sandra să etaleze o altă ţinută, o rochie color block într-o combinaţie ingenioasă de portocaliu, verde şi roz neon.
Atât Sandra, cât şi George Clooney, au sosit la Veneţia marţi, actriţa fiind însoţită de fiul ei adoptat, Louis.
sandra bullock si george clooney
Prezenţa celor doi actori la Veneţia este menită să promoveze „Gravity”, o dramă SF în care un astronaut şi un medic luptă să supravieţuiască după ce au fost abandonaţi în spaţiu.
sandra bullock si george clooney

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter