Poze: Raluca Arvat, vacanţă în Grecia

De Unica.ro, pe

Raluca Arvat s-a întors din Grecia cu o dorintă neîmplinită. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport şi-a propus ca în vacanţa de vară de anul viitor să conducă ski-jet-ul, pentru că anul acesta a fost doar pasager.
“Am fost pentru a doua oara in Thassos si mi-am dat seama ca sunt la fel de indragostita de Grecia ca prima data”, marturiseste Raluca.
Dupa 10 ore de mers cu masina, Raluca, iubitul ei si gasca ei de prieteni au ajuns in paradisul padurilor de pin si al marii azurii. Chiar daca au mai colindat si acum 2 ani insula, Raluca si prietenii au descoperit chiar si o plaja noua, stancoasa, plaja Alyki, unde nu le mai venea sa iasa din apa de limpede ce era.
raluca arvat
Si meniul din tavernele grecesti i-a adus surprize Ralucai Arvat: “La o taverna de la marginea plajei am mancat tentacule de caracatita, uscate la soare, pe o sarma de rufe, iar apoi fripte la gratar. Au fost delicioase!”, povesteste surprinsa prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport.
raluca arvat
A stat ore in sir pe plajele cu nisip mai fin ca sarea din solnita, iar timpul a parut ca sta in loc. In ultima zi de vacanta, Raluca si prietenul ei au facut o plimbare lunga cu ski-jet-ul care prezentatoarei i-a placut atat de mult, incat abia asteapta urmatoare aocazie sa treaca la conducerea lui. “Vreau sa revin acolo si sunt multe motivele pentru care o voi face, insa in capul listei pun acum dorinta de a invata sa conduc ski-jetul pe Marea Egee.”
raluca arvat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter