Poze: Mădălina Ghenea, apariţie de vis la Toronto

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea şi-a făcut debutul la Hollywood, iar primul ei film a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto. Uite cum s-a îmbrăcat românca pe covorul roşu!
Şi de această dată, Mădălinea Ghenea a dat dovadă de un bun gust impecabil, fiind una din cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu de la Toronto. Ea a ales o rochie burgundy vaporoasă cu decolteu adânc şi trenă, care i-a dat un aer de divă. Pantofii au fost nude, iar coafura naturală, cu bucle lejere.
madalina ghenea
Mădălina a mers la Toronto pentru a-şi prmova noul film, „Dom Hemingway”, care reprezintă debutul ei la Hollywood. Filmul este „Dom Hemingway”, povestea unui hoţ faimos care este eliberat din închisoare după 12 ani şi se întoarce pe stradă ca să-şi recupereze banii.
madalina ghenea
Odată cu rolul din această peliculă, Mădălina a primit şi şansa de a juca alături de unul din cei mai sexy actori americani, Jude Law. Acesta a fost şi el prezent la Toronto, mai atrăgător ca niciodată.
jude law
Cu numai câteva zile înainte de apariţia de la Toronto, Mădălina Ghenea a fost surprinsă de paparazii în Italia, la Milano, unde a avut o întâlnire cu proprietarii magazinului Damiani, un cunoscut brand de bijuterii. După ce a petrecut o oră cu aceştia, Mădălina a ieşit zâmbitoare, a strâns mâna unuia din partenerii săi, apoi i-a salutat veselă pe fotografi. Nu se ştie care a fost motivul vizitei, dar probabil că vedeta pregăteşte o nouă reclamă.
madalina ghenea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter