Pilotul Vali Porcișteanu, acuzat de fosta soție că ar fi lovit-o intenționat cu mașina

De Unica.ro, pe

Potrivit Adevărul, pilotul de raliuri Vali Porcișteanu (38 de ani) e acuzat de fosta soție că ar fi călcat-o cu mașina intenționat. Sportivul neagă acuzațiile fostei sale partenere de viață, însă polițiștii din Argeș au deschis deja dosar penal.

Contactat de Adevărul, pilotul a declarat că este vorba despre o încercare de defăimare a sa din cauza divorțului. „A fost o înscenare, cum că ar fi călcat-o roata mașinii. Ne pregăteam să plecăm din parcare, ea era la ușă, în spate, unde era scaunul copilei…

Dacă ar fi călcat-o pe picior o mașină de 2.5 tone, nu mai avea picior întreg. În urma radiografiilor e totul ok”, a declarat Vali Porcişteanu miercuri, 7 iulie 2021, pentru Adevărul.

Pilotul Vali Porcișteanu, acuzat de fosta soție că ar fi lovit-o intenționat cu mașina

Incidentul s-a petrecut marți seara, 6 iulie 2021. Femeia a sunat la 112. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

Citește și: 

Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Elena Cârstea, comentarii acide despre reprezentația lui Roxen de la Eurovision

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU (Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență) 112, cu privire la faptul că o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești. „În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare. Femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă”, mai precizează IPJ Argeş.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter