Phil Collins are probleme grave de sănătate. Artistul nu mai poate să meargă

De Unica.ro, pe
Phil Collins (68 ani) și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție publică. Artistul se pare că nu mai poate să meargă, deplasându-se în prezent doar în scaun cu rotile. 

Îndrăgitul muzician, devenit celebru ca artist solo în 1989, odată cu lansarea hit-ului „Another Day in Paradise„, a fost fotografiat zilele trecute în Atlanta, Georgia, în scaun rulant.

Artistul abia se mai poate ridica singur, având în permanență nevoie de ajutor, dar cu toate acestea își continuă cariera muzicală, susținând în continuare concerte.

Cu toate că nu se știe exact cu ce afecțiune se confruntă artistul, fanii au asistat în ultimii ani la degradarea treptată a stării sale de sănătate. Dacă în urmă cu doi ani el încă se mai putea deplasa, cu ajutorul unui baston, acum situația s-a schimbat dramatic.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile, în timpul unui show, artistul a căzut pe scenă, în fața sutelor de spectatori, notează DailyMail. Încercând să se așeze singur în scaunul cu rotile, după câteva momente în care se ridicase și făcuse câțiva pași, cu ajutorul bastonului, el a căzut pe spate, îngrozindu-și fanii.

În înregistrarea video se pot auzi țipetele celor prezenți la concert, atunci când Phil Collins cade pe scenă, în fața lor.

Cu toate acestea, în ciuda problemelor de sănătate, și în ciuda multiplelor intervenții chirurgicale prin care se pare că a trecut în ultimii ani, artistul continuă să facă ceea ce îi place. În plus, pentru 2020 are planificate atât concerte solo, cât și concerte cu colegii din trupa Genesis, trupă în care activează din 1967.

s

Vezi cum arată în prezent Phil Collins în GALERIA FOTO de mai sus!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter