Pepe, transformare emoționantă în semifinala „Te cunosc de undeva”

De Unica.ro, pe

O gală cu miză mare, sâmbătă, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoționantă – Nemuritorii.

După 13 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, ruleta le va oferi în această seară ultima șansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare.

Seara dedicată nemuritorilor va aduce în atenția telespectatorilor șlagăre care refuză să aibă o vârstă, într-un regal muzical demn de orice scenă a lumii. Gala va fi deschisă de către Aurelian Temișan, cu un medley din cinci dintre cei mai mari compozitori pe care i-a avut România vreodată: Anton Şuteu, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Cornel Fugaru și Florin Bogardo.

Pepe, transformare emoționantă în semifinala „Te cunosc de undeva”

Lui Pepe, semifinala i-a adus poate cea mai mare voce masculină pe care a avut-o România – Aurelian Andreescu, astfel că răspunderea a fost una pe măsură. „Am un personaj greu, mai mult decât dorit. Bucurie mai mare nu aș fi putut să am!

Din punctul meu de vedere, este cel mai iubit personaj pe care l-aș fi putut avea, dar totodată este și cel mai dificil în ceea ce privește vocea. Este genul acela de personaj care oricât de greu ți s-ar părea, ți-l dorești; ți-e frică de el, dar ți-l dorești.

Citește și:

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Andra are o relație foarte specială cu mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

Profesorii de canto și actorie au fost de acord, la unison, că Pepe va avea o voce cumplit de greu de imitat, o piesă extraordinar de frumoasă, pe care Ozana l-a îndemnat să o trateze întocmai ca pe o arie de operă.

Cum se va descurca artistul, telespectatorii vor afla mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, în semifinala Te cunosc de undeva. Tot atunci, aceștia vor afla și finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter