Pepe și Yasmine Ody, vacanță alături de fiicele artistului. Ce imagini a publicat cântărețul

De Unica.ro, pe
După câteva luni de la divorțul de Raluca Pastrămă, Pepe a plecat în vacanță alături de fiicele sale, Maria și Rosa, și de noua iubită, Yasmine Ody. Cei patru au mers la Disneyland în Paris și par să se distreze de minune. 

Pepe a publicat pe rețelele de socializare imagini din vacanța la Paris, în care apar atât fiicele sale, cât și noua sa iubită, Yasmine. În video-urile postate de artist se vede că relația dintre fetițele pe care Pepe le are cu Raluca Pastramă și Yasmine Ody este una foarte bună. Cele trei se distrează de minune alături de cântăreț.

Artistul și iubita lui au fost de curând nași la botezul fiului unui prieten de-al cântărețului, iar la petrecere au participat și micuțele Rosa și Maria.

Deși sunt împreună de puțin timp, se pare că relația dintre Pepe și noua sa iubită, make-up artistul Yasmine Ody, este una cât se poate de serioasă. Tânăra îl însoțește pe cântăreț la toate evenimentele importante și nu se feresc să-și arate dragostea unul față de celălalt.

Citește și: Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: Voi face o grevă și scandal peste tot!

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Ce a spus Pepe despre relația cu Yasmine Ody

Cu toate acestea, Pepe mărturisirea în urmă cu ceva timp că nu vrea să se grăbească.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat artistul pentru Click.

Cântărețul și actuala lui iubită, Yasmine, se cunosc de mai mulți ani. În noiembrie 2017, pe Facebook, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului. Tot cu 4 ani în urmă, Pepe scria despre tânără pe Facebook: „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter